Jump to content
  • Announcements

    • AndalayBay

      Orphan Attachments   07/31/2018

      I have been doing some housekeeping lately and I've noticed that I had a lot of orphaned attachments. Attachments get orphaned when the PM or post is deleted without removing the attachment first. Deleting a PM or post does not delete the attachment and the file or image remain on the server. I'd like to ask all members to go through their attachments and delete any attachments you don't need anymore or those that have been orphaned. Where can I get a list of my attachments? Click on your display name in the upper right corner of the forums and pick "My Attachments" from the drop-down list. How can I tell an attachment is orphaned? If the PM has been deleted, you'll see a message like this in your attachment list: Unfortunately there is no message if the post has been deleted, so please check your old posts. We do purge old birthday threads every once in a while. Also some hosted projects have been shut down, so you may have orphaned attachments on one of those locations. Thanks!
Sign in to follow this  
lefenger

Issue with 4.3

Recommended Posts

Ok, only problem i have encounter. I am doing the sacre tor quest, and after i killed  the first undead blade and talked to him the xp tick wont stop playing and eventually i crash

Share this post


Link to post
Share on other sites

I split your posts into a new thread. :)

 

I don't know why that happens sometimes. Did you use a quick save/quick load to load that game just before doing the Sancre Tor quest? Quick saves and auto saves don't write the state of the game out properly, so they shouldn't be used exclusively.

 

Also, are you using 4.3.1? There was an issue with the progress bar not updating properly in 4.3.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Using 4.3.1. I use a combination of quick saves and hardsaves. It seems to be a very rare problem so no biggie. I was wondering if i dreamt making a post at first x).

Share this post


Link to post
Share on other sites

The only thing I know about the run-away point rewards has to do with OBSE not running properly. I have no idea what causes it. It's like the game forgets about it or OBSE becomes unloaded.

 

You did make a post, I just gave it its own thread. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×